Avui124
Mensual2924
Visites142095

Traductor

Catalan English French German Portuguese Russian Spanish

                      

 REFUGI GUARDAT DEL PARC NATURAL COMUNAL DE LES VALLS DEL COMAPEDROSA

 

 Refugi de Comapedrosa
 
 
 
El refugi de Comapedrosa està situat al bell mig del Parc Natural Comunal de les valls del Comapedrosa, al peu del pic mes alt d’Andorra, el Comapedrosa (2.942 m), i molt a prop de l’estany de les Truites. El refugi es troba al llarg del recorregut del GR-11, el GRP i l’HRP (Alta Ruta Pirinenca). Està guardat de juny a setembre i disposa de 48 places, repartides en 4 habitacions i amb 2 mantes per persona. També disposa de menjars, begudes, dutxes amb aigua calenta i informació sobre la zona. Trobareu més informació sobre aquest i altres refugis a l’apartat “Els refugis del parc”.
 
El punt de partida de l’excursió per arribar fins al refugi es troba a Arinsal, a l’equipament per a l’atenció dels visitants del Parc Natural, on hi ha l’aparcament principal. A partir d’aquí cal seguir el GR-11 durant un parell d’hores. La primera part del recorregut, però, també es pot fer a través del Circuit Interpretatiu de l’espai protegit. Podeu obtenir informació sobre aquests i altres camins a l’apartat “Equipaments i itineraris” del web del parc.
 
Guardat només de juny a setembre, amb servei de cuina i habitacions, però fora d’aquest període disposa d’una part lliure de 6 places. Està a 2.266 m d’altitud, al costat mateix de l’estany de les Truites. El preu de la pernoctació durant el període guardat és de 13,00 euros (11,00 euros en cas de federats), mentre que els menús costen 16,00 euros i els esmorzars 8,00 euros. També hi ha la possibilitat de fer un pícnic (11,00 euros) o un plat del dia (10,00 euros), així com allotjar-se a mitja pensió (37,00 euros; 35,00 euros en cas de federats o 28,00 euros en cas d'infants fins a 10 anys).
 
 
 
 
 Dates obertura: dissabte 10 de juny fins ... a principis d'octubre
 
 
 
 
 
                                                           48 x 2 mantes                                                 
  
  

CORREU ELECTRÒNIC PER LES RESERVES:

 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Telèfon: +376 327955 

 

 

 Refugi de Comapedrosa i estany de les Truites des de la portella de Sanfons

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates