El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa es troba al nord-oest del Principat d’Andorra, dins de la parròquia de la Massana.
Dins el seu territori, hi ha el pic del Comapedrosa, el cim més alt d’Andorra (2.942 m), que dona nom al parc.

El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa té una superfície protegida de 15,42 km2. Destaca pel seu imponent paisatge d’alta muntanya format per boscos, estanys i cascades. La seva xarxa de rutes de senderisme i refugis d’alta muntanya permet fer-hi un gran nombre d’excursions i contemplar la fauna i la flora autòctones.

L'ACTUALITAT DEL PARC

Notícies i Activitats
08/07/2020

El Parc Pirenenc de les Tres Nacions, ja té mapa!

Ja és a punt el primer mapa guia del Parc Pirinenc de les Tres Nacions, que integra parcs naturals d'Andorra, Catalunya i França.

05/06/2020

FELIÇ DIA DEL MEDI AMBIENT!

Feliç Dia Mundial del Medi Ambient! Ho celebrem convocant el V Concurs de Fotografia de Natura. Tema: les zones florides del @pncomapedrosa

03/06/2020

BMSAnd

És ben conegut que les papallones són molt bons bioindicadors dels canvis ambientals. Pel fet de ser ectoterms, autoregulen la temperatura del seu cos a partir de la temperatura ambiental.

28/05/2020

El 2 de juny, OBRIM de nou el Centre d’Interpretació del Comapedrosa!

HORARI del mes de juny: Dilluns de 8.00 h a 13.00 h De dimarts a dissabte de 8.00 h a 13.30 h i de 15.00 h a 17.30 h Diumenge tancat

El Parc

Et pot interessar

En aquest apartat, et deixem algunes pàgines que poden ser del teu interès.

Comú de La Massana

Més informació

Meteo Andorra

Més informació

Protecció Civil i Gestió d'Emergències

Més informació