El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa es troba al nord-oest del Principat d’Andorra, dins de la parròquia de la Massana.
Dins el seu territori, hi ha el pic del Comapedrosa, el cim més alt d’Andorra (2.942 m), que dona nom al parc.

El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa té una superfície protegida de 15,42 km2. Destaca pel seu imponent paisatge d’alta muntanya format per boscos, estanys i cascades. La seva xarxa de rutes de senderisme i refugis d’alta muntanya permet fer-hi un gran nombre d’excursions i contemplar la fauna i la flora autòctones.

L'ACTUALITAT DEL PARC

Notícies i Activitats
19/05/2020

Segueix-nos a l'instagram del Parc!

A partir d'avui també ens podeu seguir a l'instagram del Parc! Benvinguts! Seguiu-nos i si ho voleu, compartiu les vostres fotografies etiquetant-nos @pncomapedrosa.

01/04/2020

Un joc per aprendre a reciclar mentre dura el confinament.

"Un joc per aprendre a reciclar mentre dura el confinament. L’empresa Pirinenca de Serveis del Grup Heracles, els set comuns i l'agència de comunicació i desenvolupadora del videojoc educatiu Reciclaclar ( https://reciclaclar.com), StoryTelling Comunicació, han deixat obert el recurs educatiu per tal que alumnes, estudiants i fami?lies puguin utilitzar aquesta plataforma durant el període que duri el confinament arran de la Covid-19. Reciclaclar és un videojoc educatiu que convida als participants, nens i nenes d'entre 10 i 12 anys, a implicar-se en la cura del medi ambient a través d'una eina pedagógica que visualment compleix amb tots els requisits d'un joc dinàmic i atractiu". ? https://www.ara.ad/societat/joc-aprendre-reciclar-dura-confinament_0_2424357652.html?fbclid=IwAR3iag5586Ih59X-EdWmgBU06KS4RyOKV3OksW5f1GrjF_dTk_VK4-fb_io

01/04/2020

#quedatacasa

#quedatacasa però no deixis de descobrir les Valls que ens envolten, aixó si, des de la pantalla! Us deixem a continuació aquesta sopa de lletres!

30/03/2020

QUEDA'T A CASA. PER TU I PER TOTHOM. FRENEM EL VIRUS.

"Us demanen i recomanem no sortir a fer activitats a la muntanya aquests dies ja sigui esquí de muntanya o qualsevol altre pràctica. Podeu patir qualsevol tipus d'incident i, en aquests moments, hem d'evitar saturar el sistema sanitari perquè les persones amb el Covid-19 puguin ser tractades. Us demanen fer extensible aquest missatge a tots els vostres contactes. Entre tots guanyarem aquesta cursa! #quedatacasa" Via: Federació Andorrana de Muntanyisme.

El Parc

Et pot interessar

En aquest apartat, et deixem algunes pàgines que poden ser del teu interès.

Comú de La Massana

Més informació

Meteo Andorra

Més informació

Protecció Civil i Gestió d'Emergències

Més informació