Torna la Pitavola del Comapedrosa amb horaris ampliats, més estands i moltes novetats

  25/08/2022

Fotografia: Joel Saura
Torna la Pitavola del Comapedrosa amb horaris ampliats, més estands i moltes novetats
Després de l’èxit de la primera edició, ja tenim data per a la Pitavola del Comapedrosa: divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de setembre. El centre històric d’Arinsal serà, de nou, l’escenari escollit per rebre els visitants que vulguin gaudir, un any més, d’un cap de setmana diferent i entretingut.

Aquest any la programació inclourà de nou sortides guiades, exhibicions, tallers i conferències. A més de la fira-mercat que comptarà amb més productors i artesans tant andorrans, com catalans i, aquesta vegada, també de l’Ariège.
Una de les grans novetats és que el mercat tindrà una versió nocturna divendres i dissabte fins a les 22 hores, i diumenge es mantindrà obert fins a les 17 hores.

Tot el cap de setmana hi haurà activitats per a totes les edats i gustos. S’amplia l’oferta de tallers gratuïts per a adults i nens sempre entorn de la temàtica de la natura i s’hi sumen actuacions de l’Esbart dansaire de les Valls del Nord, inflables per a la canalla de la mà de Vallnord, i un nou espai Chill-Out, el Niu de la Pitavola, que oferirà música en viu i degustació de cerveses artesanes, així com alguna sorpresa i sorteig.

Un any més la col·laboració del sector privat ha estat clau en la gestació d’aquesta segona edició, i els visitants podran gaudir de nou de menús especials de proximitat i de temporada, així com la ruta de la tapa amb sorpreses i novetats!

Reserva’t la data!