Lliurament dels diplomes als joves titulats en el 9è curs del Cos de Voluntaris per la Natura.

  17/11/2021

Fotografia: Joel Saura
Lliurament dels diplomes als joves titulats en el 9è curs del Cos de Voluntaris per la Natura.

La setmana passada, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la cònsol major de la Massana, Olga Molné i el conseller de Medi Ambient del comú de la Massana, Sergi Gueimonde, van lliurar els diplomes del 9è curs del Cos de Voluntaris per la Natura als tres alumnes graduats. 

Aquest diploma acredita que han adquirit els coneixements en gestió forestal, jardineria i ramaderia que s’ensenyen en aquesta formació, on les pràctiques sobre el terreny té un gran pes. Enguany els participants al curs han portat a terme treballs com ara un jardí sostenible o l’arranjament de camins, alguns al Parc natural del Comapedrosa amb la tècnica de la pedra seca.

El CVN va néixer al 2013 de la mà del comú de la Massana, amb el suport del Govern d’Andorra i diversos col·laboradors, amb l’objectiu de donar una sortida professional als joves que havien quedat fora del circuit educatiu. Per això, fa cinc anys la formació es va integrar al programa Focus 16/20 de Foment de l’Ocupabilitat del Govern d’Andorra.

En l’acte s’ha fet un agraïment especial als col·laboradors del CVN: Carisma, Bomosa, Creu Roja, Tot Natura, Centre Comercial Andorrà, Fundació Julià Reig i Caritas la Massana. 

Felicitats a tots tres! 

A continuació trobareu el vídeo del 9è curs del CVN: Vídeo curs CVN