Actualitat

Fotografia: Joel Saura

Al Centre d'interpretació del Comapedrosa, trobareu el llibre solidari de Bomosa Andorra.

  05/03/2021

"Les joies de la fauna d'Andorra", de Mario Chimenea. Un llibre solidari sobre la fauna d'Andorra i les seves curiositats.
Més informació

DIA MUNDIAL DE LA VIDA SILVESTRE

  04/03/2021

Aquest any, el tema del Dia Mundial de la Vida Silvestre és "Els boscos i els mitjans de subsistència: sustentar a les persones i preservar el planeta". Els serveis de l'ecosistema i els recursos que proporcionen els boscos i els terrenys boscosos, des del filtrat i l'emmagatzematge d'aigua dolça per garantir la fertilitat dels sòls o per regular el clima, són essencials per a l'economia mundial i vital per a les persones.
Més informació

El divendres 20 de novembre es celebra el Dia Mundial de la infància.

  13/11/2020

Unicef vol que aquell dia el color blau estigui present per donar visibilitat i conscienciar la població sobre la necessitat d'ajudar a construir un món millor pels infants. Per aquesta raó, us demanem que participeu en aquest projecte i que gaudiu de la natura també des de casa.
Més informació

Realitza el teu herbari!

  16/10/2020

Antigament, els que estudiaven les plantes no ho tenien tant fàcil com nosaltres, no trobaven fotografies ni tampoc obtenien la informació a internet. L’elaboració d’un herbari era la solució. En aquests herbaris hi guardaven la seva pròpia col·lecció de mostres de plantes i així, a posteriori, estudiaven la seva forma, colors, textures, etc.
Més informació