Actualitat

Fotografia: Joel Saura

El divendres 20 de novembre es celebra el Dia Mundial de la infància.

  13/11/2020

Unicef vol que aquell dia el color blau estigui present per donar visibilitat i conscienciar la població sobre la necessitat d'ajudar a construir un món millor pels infants. Per aquesta raó, us demanem que participeu en aquest projecte i que gaudiu de la natura també des de casa.
Més informació

Realitza el teu herbari!

  16/10/2020

Antigament, els que estudiaven les plantes no ho tenien tant fàcil com nosaltres, no trobaven fotografies ni tampoc obtenien la informació a internet. L’elaboració d’un herbari era la solució. En aquests herbaris hi guardaven la seva pròpia col·lecció de mostres de plantes i així, a posteriori, estudiaven la seva forma, colors, textures, etc.
Més informació

SORTIDA GUIADA SOBRE LA BIODIVERSITAT DEL PARC NATURAL DEL COMAPEDROSA · 1 d'agost del 2020 · 10.30 h

  25/07/2020

Gràcies a aquest itinerari tindràs l'oportunitat de conèixer l'impressionant circ glacial del Pla de l'Estany, un autèntic amfiteatre d'imponents muntanyes que ronden els 3.000m d'altitud, acompanyat bde les explicacions del biòleg del Parc, Jordi Nicolau.
Més informació

EL CAMÍ DELS SENTITS · 25 de juliol del 2020 · 18.30 h

  17/07/2020

Experimenta i interactua amb els sentits pel Circuit interpretatiu del Comapedrosa mitjançant el tacte, l’oïda, l’olfacte i la vista. Relaciona amb l’entorn, i experimenta amb els teus sentits de forma innovadora, comprendràs les diverses estratègies adaptatives d’algunes espècies animals als hàbitats nocturns.
Més informació