Inici / Guia del visitant / Equipaments

Miradors i àrees de pícnic

Fotografia: Jaume Riba

Totes les mirades dels visitants es dirigeixen cap al pic més alt del Principat, l’Alt de Comapedrosa (2.942 metres), que domina les valls i genera una vista panoràmica realment excepcional.

El parc disposa de dos miradors:

L'Alt de Comapedrosa

Consta d’una taula d’orientació i de l’escultura La gran fita, de Joan Canal, que es troba dalt del cim i només és accessible a peu.

La Roca de la Sabina

S’hi pot arribar amb vehicle i consta d’una àrea de pícnic i una taula d’orientació que us permetrà descobrir els elements geològics i geogràfics principals de la meitat est de l’espai protegit (circs glacials, cims, conjunt de bordes, etc.).

Com s'hi arriba

Per arribar al mirador de la Roca de la Sabina, cal agafar la carretera de Comallempla (CS 413) i pujar fins a la corba just abans de les pistes d’esquí d’Arinsal. Es troba al marge dret (en sentit ascendent), a una altitud aproximada de 1.895 m.
Per arribar al mirador de l’Alt de Comapedrosa, cal fer l’ascensió fins al cim (vegeu l’apartat d’itineraris).

Roca de la Sabina
Roca de la Sabina
Font del Riu Pollós
Font del Riu Pollós

Àrees de pícnic

A la perifèria immediata del parc hi ha dues àrees de pícnic que disposen de bancs, taules i barbacoes. La primera es troba al mirador de la Roca de la Sabina i la segona, al riu Pollós, a l’inici del circuit interpretatiu del parc.

A 2.942 m.

l'Alt de Comapedrosa,

una vista panoràmica realment excepcional